Det här är jag Monique Stalås Hörnsten, och nu är jag äntligen i gång! Efter en inspirerande workshop på Näringslivsdagen i Österåkers kommuns regi fick jag äntligen den berömda ändan ur- ja inte min egen rent bokstavligt alltsåsmiley – Tack Michaela!

I morse klev jag upp före barnen, och det var nästan att jag gick och la mig igen för sängen var så lockande, men så tog jag mig samman. Och i gryningen åkte jag ned till Solbrännans restaurang för ett inspirerande och energigivande frukostmöte med det företagsnätverket Busines in Heart för företagsamma kvinnor. Det var inte bara jag som hade gnuggat sömngruset ur ögonen utan vi var ett tjugotal driftiga kvinnor som avnjöt en synnerligen god frukost samtidigt som vi fick lyssna på två spännande talare.

Först ut var – Pia Arkstedt naprapat och coach från Åkersberga som pratade om framgångsvanor för att leva det livet vi vill leva. Det var inga nyheter men ack så viktigt att påminna sig själv om att exempelvis sätta mål och ta ansvar för resultaten i sitt eget liv.
Sedan pratade Ann Gottfridsson om coachning, ”tanke, känsla, handling” , om hur vi ofta rusar från tanke till handling när vi istället borde gå från tanke till känsla, hur känns det i magen – vill jag göra det här och så vidare – för att sedan skrida till handling om det känns bra! Väldigt givande morgon! Jag fick massor av energi att ta itu med resten av dagen!