I den iskalla arla morgonstunden begav jag mig till Restaurang Pont i Hägernäs strand för jag hade blivit inbjuden som gäst till företagsnätverket BNI. Jag måste erkänna att när klockradion slog på 05.50 i morse så hade jag mesta av allt lust att slå av radion och somna om… Men det gjorde jag alltså inte utan tog mig i väg till frukostmötet. Väl i Hägernäs blev jag mycket väl emottagen och omhändertagen och förutom att jag fick inmundiga en synnerligen god frukost fick jag träffa en massa spännande människor! Nya kontakter ger nya möjligheter! Och vem vet kanske kan det bli affärer av så småningom! Jag tror verkligen på idén bakom organiserade affärsnätverk för de flesta affärer görs inte efter kalla telefonsamtal och en personlig kontakt ger mer än en dyr tidningsannons!

Stort tack till Lasse Andersson på Sörman & Partners som bjöd in mig!