BNI i Åkersberga träffas på tisdagmornar på Videtäppan och det var dit jag tog mig den 8:e december för att vara Marita Elfström från Barnens Butiks ersättare www.barnensbutik.se. Som ersättare ska man helt enkelt berätta om den verksamhet som man tillfälligt företräder och Maritas kvalitetsleksaker är det lätt att marknadsföra!

På Videtäppan är frukosten alltid riktigt bra så det var inte så svårt att ta sig upp ur sängen denna mörkkuriga morgon. Även om man är trött när man kommer så får man så mycket energi på ett sånt här möte så man är jättepigg när man går!

Peter Wester från Åkersberga Hyresmaskiner höll i 10 minutaren – vilket innebär att han fick berätta i hela tio minuter om sig själv och sitt företag. Jag insåg snabbt att vi kan nog behöva hyra en golvboningsmaskin till mina barns förskola Amorinen, världens bästa förskola, för där har vi just lagt in nya golv. Jag fixade förmodligen ett ytterligare jobb för en medlem och fick själv en artikelidé – så det var verkligen ett produktivt möte!