Så var det dags för årets första Business in Heart möte. Vi var ett tjugotal företagsamma människor som träffades för att njuta av den synnerligen goda frukosten på Restaurang Solbrännan, mingla och lyssna på inspirerarande talare. Stefan Rapp (i förgrunden till höger) från Complete Solutions var inbjuden för att prata om hur IT kan var en hjälp och något roligt och inte en börda, eller något som får en att slita av håret i vild förtvivlan. Kolla gärna in www.allyoucanit.se för att få veta mer och delta i företagets roliga tävling där man kan vinna en plats på en kappseglingsbåt! Fram för bra IT lösningar! Och fram för att låta någon sköta supporten, så att man själv slipper att gråta blod när ingenting fungerar!

Morgons andra talare var Maria Ahlberg från Active M Style (www.activemstyle.se) som pratade om att rensa i garderoben (vi andra runt bordet valde då att lite skamset titta ned i våra tallrikar – för handen på hjärtat vem har inte en massa skräp i garderoben! Alla jeans som man tror att man kommer att komma i igen och alla katastrofala semesterfelköp!). Maria gav också tips på hur man kan ta hand om sig bättre.

Som vanligt lämnade jag mötet full av positiv energi och goda intentioner!

Och utsikten var , också som vanligt, alldeles bedårande!